Todella nopea, mutta herkullinen pastakastike. Eikä köyhälle opiskelijallekaan tule liian kalliiksi. Pastaa usein löytyy jo kaapista, eikä porkkanatkaan paljon maksa. Eikä ruohosipuli ole välttämätön, se tuo vain hieman raikkautta. Reseptiä on myös helppo muunnella ruokakaapin sisällön perusteella.
Tässä resepti (kahdelle):
Kuullota pannulla noin 350 grammaa halkaistuja pikkuporkkanoita ja kaksi hienonnettua sipulia. Lisää kasvisliemi (n. 3,5 dl), voi (2 rkl) ja hunaja (2 rkl) ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua n. 10 min ja testaa porkkanoiden kypsyys. Soseuta. Sekoita kastike pastan joukkoon ja lisää hienonnettu ruohosipuli (3 rkl) ja vastaraastettua parmigiano regianoa reilu kourallinen. Mausta vielä suolalla ja pippurilla tarvittaessa.
Tein myös taas cupcakeja. Tällä kertaa sitruunaisia.
Tässä myös kuvia viime viikon laskiaispullaoperaatiosta:
Hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti